werner-mertz fortuna
« marka Frosch

Lani me të gjitha llojet e ujit

Ju dëshironi të ndiheni mirë në lëkurën tuaj. Kjo kërkon detergjentin e duhur për rroba i cili pastron rrobat tuaja dhe i lë ato të buta. Formula novatore, të balancuara që ofrojnë pastrim me mbrojtje për mjedisin dhe lëkurën tuaj. Çfarë i bën produktet tona të kujdesit në larjen e rrobave kaq të veçanta? Ato janë të buta për lëkurën tuaj, pa mikroplastikë, të bazuara në bimë, pra vegane. Nga pastruesit e njollave dhe detergjentet deri te zbutësit e rrobave hipoalergjenike, ne ofrojmë gjithçka për rrobat tuaja që të ndiheni mirë në to.

Detergjentet Frosch

Detergjentet e lëngshme heqin në mënyrë efektive të gjitha papastërtitë nga rrobat. Falë formulës së tij të butë, të përgatitur në bazë të përbërësve natyralë të zgjedhur me kujdes, ai nuk dëmton fijet e rrobave gjatë larjes. Të testuar dermatologjikisht. Detergjentet bazohen në aloe vera, shegë dhe sapunin e shtëpisë.
✓ Shishe 1,5 L

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm

Zbutësit Frosch

Zbutësit për tekstilin, falë formulës së tyre, zbusin fibrat pa i dëmtuar ato. Asnjë aromë e fortë dhe artificiale nuk është shtuar, nuk shkakton reaksione alergjike të lëkurës dhe i lë rrobat këndshëm të buta. Aromë e luleve të pambukut, e qumështit të bajameve, të aloe veras, të livandos.
✓ Shishe 750 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm

Pastruesit e njollave

Pastruesit e njollave heqin në mënyrë efektive dhe shpejt njollat kokëforta të makijazhit, gjakut, yndyrës, ushqimit. Formulat bazohen në sapunin shtëpiak dhe limonin.
✓ Aplikator 75 ml
✓Shishe spraj 500 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Përbërës së kultivimit evropian