logo

Të gjitha të drejtat
ADD 2022

 

Kush jemi ne

Albanian Distribution & Development (ADD) është një nga kompanitë më të mëdha të shpërndarjes në Shqipëri me një eksperiencë shumëvjeçare në fushën e importimit dhe shpërndarjes së një game të gjerë produktesh në treg.

Historia jonë e biznesit ka filluar në vitin 1998, me iniciativën dhe besimin e plotë në suksesin e presidentit të saj, z. Agim Zeqo, për të qenë lider në treg bazuar në cilësinë e markave që ruajnë produktet tona.

Ne jemi referenca e kompanive më të mëdha në tregun shqiptar për produktet e ofruara prej tyre.

Arritja e synimeve tona

Strategjitë tona bazohen në marketingun global të markës dhe orientimin e kompanive mëmë, duke siguruar ruajtjen e imazhit të çdo produkti dhe prezantimin e tregut sipas strategjive të marketingut ndërkombëtar.

 

Contemporary spirit and innovation in the market are our investment and mission for the future.

The key to our success is to identify and fulfill every customer’s need, with premium products and with maximum professionalism.

Portofoli ynë i produkteve

Gjatë viteve të fundit, portofoli ynë i produkteve është zgjeruar gjithnjë e më shumë, duke kapur shifrën e rreth 380 produkteve të markave më prestigjioze në botë.

Portofoli ynë i produkteve është i strukturuar në dy ndarje kryesore:

I Pijet

  • Pije energjitike
  • Lëngje frutash
  • Birra
  • Pije Alkoolike dhe Verëra

II Produktet e pastrimit

  • Produkte pastrimi
  • Produkte për përdorim personal
sq