Historiku

Albanian Distribution & Development (ADD) është një nga kompanitë më të mëdha të shpërndarjes në Shqipëri.

Strategjitë

Strategjitë tona bazohen në marketingun global të markës dhe në orientimin e kompanive mëmë.

Misioni ynë

Fryma bashkëkohore dhe inovacioni në treg janë investimi dhe misioni ynë për të ardhmen.

Vizioni ynë

Të jemi referenca e kompanive më të mëdha në tregun shqiptar për produktet e ofruara prej tyre.

Takoni kompaninë tonë

Pavarësisht a krijojmë apo ekzekutojmë plane markash, shesim, ndihmojmë në ngritjen e pikave të shitjes në dyqan apo zbatojmë fushata, biznesi ynë është gati të ndërtojë marka - kjo është ajo që bëjmë! Njerëzit tanë janë të përkushtuar që gjërat të ndodhin në mënyrë të tillë, që pronarët e markave të mund të shohin mençurinë e vendosjes së markave me ne, që zinxhirët e shitjes me pakicë të dinë se ne do të bëjmë atë që themi për të rritur një kategori, dhe baret apo restorantet e pavarura, të dinë se do të marrin promovimin e mbështetjen për të cilën kanë nevojë.

Njerëzit tanë janë të përkushtuar që gjërat të ndodhin në mënyrë të tillë, që pronarët e markave të mund të shohin mençurinë e vendosjes së markave me ne, që zinxhirët e shitjes me pakicë të dinë se ne do të bëjmë atë që themi për të rritur një kategori, që dhe baret apo restorantet e pavarura, të dinë se do të marrin promovimin e mbështetjen për të cilën kanë nevojë.

Meet Our Company

Takoni kompaninë tonë

Biznesi ynë mbështetet nga njohuritë e shkëlqyera të tregut, klientëve dhe konsumatorëve, të cilët suportojnë vendimet dhe strategjinë tonë të biznesit. Kjo pasqyrë e thellë në konsumatorët tanë të synuar, klientët dhe tendencat e tregut, na mundëson të fokusojmë përpjekjet tona të shitjeve dhe marketingut, të maksimizojmë të ardhurat, të shtojmë vlerë për klientët tanë, si dhe t'i përgjigjemi një mjedisi që ndryshon me shpejtësi.

Global Goals0%

Corporate0%

Investment0%

Marketing0%