logo

Të gjitha të drejtat
ADD 2022

 

Rreth nesh

50 punonjës të përkushtuar dhe të motivuar, si dhe një organizim i brendshëm e i mirëstrukturuar, na japin mbulim të lartë në treg dhe sigurojnë praninë tonë në 100% të territorit shqiptar.

 

Rr.:Dhaskal Tod’hri.Nr.35
Kashar | Tirana | Albania
Email: info@add.al
Phone: +355 355 4 451 7000
Fax: +355 355 4 451 7009

Na ndiqni në rrjetet sociale

Dërgo mesazh

    sq