FROSCH Albania - Werner & Mertz Group Company
werner-mertz fortuna
« marka Frosch

Superheronjtë e gjelbër

Në punën tonë ne lidhim hulumtimin me pasionin për produktet tona, gjithmonë me qëllimin e kombinimit të performancës më të mirë të mundshme të pastrimit me shkallën më të lartë të mbrojtjes së mjedisit. Premtimi ynë: Ne japim gjithçka që kemi për ta bërë botën pak më të gjelbër me produktet tona Frosch. Kjo është arsyeja pse ne bëjmë kërkime dhe kryejmë përmirësime në formula dhe paketime për të mbrojtur mjedisin sa më shumë që të jetë e mundur. Ne duam që formulat tona të jenë tejet efektive dhe gjithashtu të padëmshme për lëkurën në rastet kur përdoruesi ka kontakt me produktin. Për shtëpinë tuaj të këndshme.
Për shtëpinë tuaj të këndshme..

Pastruesit universalë Frosch

Pastruesit universalë pastrojnë në mënyrë efektive sipërfaqet dhe dyshemetë e ndryshme që mund të lahen. Produktet bazohen në sapun dhe livandë.
✓ Shishe 1000 ml
Pastruesi i drurit me gjalpë pishe garanton pastrim dhe kujdes intensiv të të gjitha sipërfaqeve prej druri me ekstrakt pishe. I përshtatshëm për përdorim të drejtpërdrejtë në dysheme dhe mobilie.
✓ Shishe 750 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm

Pastruesit e sipërfaqeve Frosch

Detergjente për sipërfaqe të lëmuara, qelq dhe elemente kuzhine brenda saj. Pastruesi i xhamit bazohet në frymën bio. Pastruesi shumëqëllimësh me portokall ka ekstrakt natyral portokalli. Pastruesi i kuzhinës prodhohet me sodë natyrale.
✓ Shishe spraj 500 ml dhe qese për rimbushje 1000 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm
...Përbërës së kultivimit evropian

Pastruesit specialë Frosch

Kremrat e pastrimit të bazuar në pluhurin e imët të mermerit heqin në mënyrë efektive yndyrat, gurëzat, mbetjet e sapunit dhe të tjera. Tre formula të bazuara në minerale, limon dhe livandë.
✓ Shishe 500 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm
...Përbërës së kultivimit evropian

Pastrues banjosh dhe tualeti Frosch

Xhel dhe pastrues higjienikë tualeti që heqin të gjitha depozitimet e papastërtive dhe baktereve, madje edhe nën skajin e tualetit. Tre formula të bazuara në ekstraktin e livandës, acidin acetik, nenexhikun dhe anti-gëlqerorin e mjedrës
✓ Shishe spraj 500 ml dhe shishe 750 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm
...Përbërës së kultivimit evropian

Pastruesit anti-gëlqerorë Frosch

Produktet anti-gëlqerore që heqin në mënyrë efektive gurëzat dhe mbetjet e sapunit. Produktet bazohen në uthull dhe acid citrik.
✓ Shishe spraj 500 ml dhe shishe 1000 ml

...Vegane
...Pa mikroplastikë
...Paketim 100 % i riciklueshëm
...Përbërës së kultivimit evropian