Red Bull

Red Bull® Energy Drink është një pije funksionale me një kombinim unik përbërësish, krijuar veçanërisht për periudha mbingarkese mendore dhe fizike. Red Bull® Energy Drink gjallëron trupin dhe mendjen.

Funksionet e Red Bull® Energy Drink:

– Rrit qëndrueshmërinë
– Rrit përqendrimin dhe shpejtësinë e reagimit
– Rrit vigjilencën
– Përmirëson gjendjen emocionale
– Stimulon metabolizmin

Efektet e Red Bull vlerësohen nga atletë të nivelit të lartë, nëpunës me mbingarkesë profesionale, studentë aktivë dhe shoferë të rrugëve të gjata në mbarë botën.