frosch
emsal
erdall
rorax

Werner & Mertz Group Company

Me marka të tilla të besuara si Erdal, Frosch® dhe tana® Professional, Werner & Mertz është e pozicionuar mirë në tregun evropian si një kompani novatore. Për mbi 150 vjet ne jemi ndjerë shumë të angazhuar ndaj vendndodhjes tonë në Mainz. Kemi qenë gjithmonë njësoj të angazhuar ndaj parimit të një qasjeje biznesi të qëndrueshëm dhe që respekton mjedisin, sepse qëndrueshmëria nuk është një modë për ne, por një traditë kompanie që e praktikojmë çdo ditë. Besnikëria ndaj vendndodhjes sonë dhe fryma novatore formojnë bazën e shkëlqyer të Werner & Mertz për shtysën e freskët që ne sjellim në mënyrë të përsëritur me produktet dhe nismat tona. Ne jemi krenarë për besnikërinë e jashtëzakonshme të punonjësve tanë, kohëzgjatja mesatare e shërbimit të të cilëve në kompani është 16 vjet. Identifikimi i tyre me angazhimin e kompanisë, filozofinë tonë dhe produktet tona është një forcë e besueshme e Werner & Mertz.

Në Hallein pranë Salsburgut, Erdal GmbH u themelua në 1953 si një vend i dytë prodhimi. Me kalimin e viteve, dega në Austri e Werner & Mertz u rrit në rreth 160 punonjës dhe gjithnjë e më shumë mori përgjegjësinë e shitjes për 15 shtete në Evropën Qendrore dhe Juglindore. Që nga viti 2011 produktet Werner & Mertz për konsumatorët dhe përdoruesit profesionistë nuk disponohen vetëm në Evropë, por kanë rritur shumë pozicionin e tyre edhe në tregun e Japonisë. Markat e forta, punonjësit tejet të kualifikuar dhe të motivuar, dhe orientimi i qëndrueshëm e i vazhdueshëm i të gjithë kompanisë - të gjitha këto sigurojnë të ardhmen e Werner & Mertz në rrugën për t'u bërë lider në tregun evropian dhe udhëheqës i novacionit për kujdes të veçantë.Mirë se vini në Iniciativën e Riciklimit të Frosch - Qëndrueshmëria në Frosch (e re)

Mbrojtja e mjedisit nuk ndalet vetëm te formulat. Produktet miqësore për mjedisin gjithashtu kanë nevojë për paketim miqësor ndaj mjedisit. Por Frosch shkon një hap më tej.

Së bashku me një rrjet partnerësh, duke përfshirë Naturschutzbund Deutschland (Unioni i Ruajtjes së Natyrës dhe Biodiversitetit në Gjermani, NABU), Frosch ka shfrytëzuar një lloj të ri teknologjie të ndarjes që klasifikon riciklatet sipas ngjyrës dhe ndan ndotësit e padukshëm, për shembull lëndët e huaja të ngecura. Duke përdorur këtë proces, një riciklat PET me cilësi të lartë merret nga materialet e riciklueshme të mbledhura nga skema e qeses së verdhë. Ai mund të përdoret për prodhimin e shisheve të reja Frosch, duke siguruar riciklim të përshtatshëm dhe miqësor ndaj mjedisit. Më shumë informacione për Iniciativën e Riciklimit të Frosch mund të gjeni » këtu.

Në Hallein pranë Salsburgut, Erdal GmbH u themelua në 1953 si një vend i dytë prodhimi. Me kalimin e viteve, dega në Austri e Werner & Mertz u rrit në rreth 160 punonjës dhe gjithnjë e më shumë mori përgjegjësinë e shitjes për 15 shtete në Evropën Qendrore dhe Juglindore.. Që nga viti 2011 produktet Werner & Mertz për konsumatorët dhe përdoruesit profesionistë nuk disponohen vetëm në Evropë, por kanë rritur shumë pozicionin e tyre edhe në tregun e Japonisë. Markat e forta, punonjësit tejet të kualifikuar dhe të motivuar, dhe orientimi i qëndrueshëm e i vazhdueshëm i të gjithë kompanisë - të gjitha këto sigurojnë të ardhmen e Werner & Mertz në rrugën për t'u bërë lider në tregun evropian dhe udhëheqës i novacionit për kujdes të veçantë."